Diercommunicatie

Kits denkt na

‘Als ze toch eens kon zeggen wat er aan de hand is!’

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als tolk voor mensen, probeer ik nu als dierentolk een brug te slaan tussen mens en dier, en voor beiden een gesprekspartner te zijn en een luisterend oor te bieden.
Ik heb daartoe een opleiding gevolgd bij instituut CIVAS.
Hoewel iedereen in aanleg de mogelijkheid heeft om met dieren te communiceren, zijn sommige mensen er verder in of meer in getraind dan anderen.

Ik ben ervan overtuigd dat dieren mensen kunnen verstaan en omgekeerd. Al was het alleen al via lichaamstaal. En hoewel dieren niet in voor ons direct hoorbare of verstaanbare taal spreken, hebben ze veel te vertellen.
Ook dieren die niet meer in leven zijn, die zijn overgegaan naar gene zijde, zijn vaak bereid om nog met ons te communiceren. En in veel gevallen hebben ze een troostrijke boodschap voor de mens(en) bij wie ze gewoond en geleefd hebben.

Ieder dier is uniek en bezit kennis en wijsheid, die het in de meeste gevallen graag wil delen. Ik vind het dan ook elke keer weer een voorrecht om een gesprek met een dier te mogen voeren.

Twijfelt u over de gezondheid van uw dier, dan mag een diergesprek echter nooit in de plaats van een medisch consult komen. Raadpleeg bij medische vragen altijd een dierenarts, een gekwalificeerde dierenhomeopaat of andere dierenprofessional!

Bij diercommunicatie werk ik op afstand, aan de hand van een foto. Na het ‘gesprek’ met het dier, krijgt u van mij een schriftelijk verslag.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u een berichtje sturen naar: praktijk-elysia@xs4all.nl.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.