Energetische geneeswijzen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Energy Healing For Animals: wat is het en wat kan ik ervan verwachten?

Net als mensen hebben alle dieren niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een energielichaam, ook wel aura genoemd, dat het fysieke lichaam omringt.

Het energielichaam is voor de meeste mensen onzichtbaar, maar daarom niet minder reëel.

Als het beschadigd raakt, bijvoorbeeld door mishandeling, verdriet, een ongeval of verwonding, kan de energiestroom trager worden, en zal het dier tekenen van lijden gaan vertonen.

Letsel aan het energielichaam van uw dier toont zich doorgaans als een verslechtering van de algehele conditie; het dier ‘zit niet goed in zijn vel’, is niet vrolijk en/of vertoont gedragsveranderingen, verdriet, angst of agressie, of zwakte.

Een verzwakt energielichaam maakt een dier vatbaarder voor infecties, aangezien het immuunsysteem en alle fysieke en mentale functies worden aangetast. Ook het niet goed genezen na een ziekte of een traag herstel kunnen te wijten zijn aan problemen met het energielichaam.

Een energy healer kan vaststellen op welke plek(ken) het energielichaam beschadigd is, en de energie in evenwicht brengen, blokkades opheffen en het energielichaam van het dier in het algemeen versterken.
Dit is van groot belang en zeer waardevol met het oog op de gezondheid van lichaam, ziel en geest van uw dier op de lange termijn.

NB: Energy healing komt niet in de plaats van een fysieke behandeling! Het helen van het energielichaam is een op zichzelf staande discipline en de effecten die het zal hebben op een individueel dier laten zich niet voorspellen.

Daarom raden we u aan om voor een volledige ondersteuning van lichaam én geest van uw dier een dierenarts en/of dierenhomeopaat én een energy healer te raadplegen.

Wilt u een Energy Healing-consult aanvragen voor uw dier, leest u dan het toestemmingsformulier, dat u hier kunt downloaden, zorgvuldig door en mail een ondertekende kopie naar: praktijk-elysia@xs4all.nl.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.